خانه / مقالات / نکاتی در مورد نحوه نگهداری و مصرف مغز گردو
8422 - نکاتی در مورد نحوه نگهداری و مصرف مغز گردو

نکاتی در مورد نحوه نگهداری و مصرف مغز گردو

افراد می‌بایست در نگهداری و خرید این ماده غذایی نکات بهداشتی را رعایت کنند ، چرا که گردو منبع غذایی غنی از چربی بوده و چربی موجود در آن در صورت قرار گرفتن در معرض حرارت اکسیده شده و منجر به تغییر در ترکیبات و بروز طعم نامطبوع در آن می‌شود. مغز گردو را در ظرف سربسته در داخل فریزر نگهداری کنید تا کهنه نشود.مغز گردو لطیف است و در اثر ماندن کهنه می شود و رنگ آن زرد یا قهو ه ای و طعمش تند می شود و باعث مسمومیت خواهد شد و نباید از آن استفاده شود .مصرف روزانه ۳۰ گرم از این ماده‌ی غذایی کافی است.

 

ارزش غذایی ۱۰۰ گرم مغز گردو :

آب  ۳/۵ گرم
پروتئین  ۱۴/۸ گرم
مواد چربی  ۶۵ گرم
مواد نشاسته ای  ۱۳ گرم
کلسیم ۱۰۰ میلی گرم
فسفر   ۳۸۰ میلی گرم
آهن  ۳ میلی گرم
سدیم  ۲ میلی گرم
پتاسیم  ۵۰ میلی گرم
ویتامین آ  ۳۰ واحد
ویتامین ب۱ ۰/۳۵ میلی گرم
ویتامین ب۲ ۰/۱۲ میلی گرم
ویتامین ب۳  ۱ میلی گرم
ویتامین ث  ۲ میلی گرم

بیشتر بخوانید :   خواص و مضرات شوید

درباره ی محمد پارسا

زاده شهر گردو هستم " شهرستان اقلید " سالهاست خرید و فروش گردو انجام میدیم که تصمیم گرفتیم این تجارت رو توی سطح وب تجربه کنیم. امیدواریم شما هم یکی از خریداران راضی و خوشنود خشکبار فروشی قائم و فروشگاه اینترنتی گردوی اقلید باشید.

مطلب پیشنهادی

268171 - طرز تهیه دسر گردو مخصوص آلزایمری ها!

طرز تهیه دسر گردو مخصوص آلزایمری ها!

محمد‌علی زارعیان درباره خواص متعدد انجیر اظهار کرد: مصرف انجیر خشک در بیماری‌های خارش‌دار پوستی می‌تواند …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.